Juhanan tarjoamat valmennuspalvelut:

Yksilöllinen valmennus – sinulle, joka haluat oppia puhumaan paremmin. Valmennus ei ole piinallista videovalmennusta vaan se toteutetaan käytännön viestintätilanteissa, henkilökohtaisesti, hienovaraisesti ja kannustavassa ilmapiirissä. Juhana on valmentanut monia ministereitä ja suurten yritysten toimitusjohtajia – ja aivan tavallisia ihmisiä.

Valmennukset yrityksille ja yhteisöille – jotka haluavat parantaa viestinnän kulttuuriaan. Kuinka kertoa uudistetusta strategiasta omalle väelle innostavasti, niin että ihmiset tajuavat mistä on kysymys? Kuinka viedä läpi haastava organisaatiomuutos, niin että motivaatio säilyy korkeana? Kuinka toimia median kanssa rakentavasti, kuinka antaa onnistuneita haastatteluja? Viestintä nousee yrityksen kulttuurista. Sitä ei voi liimata yritykseen ulkoapäin, mutta yrityksesi henkilöstö voi innostua uudelleen kaikesta siitä hienosta, mitä sen omaan perinteeseen jo sisältyy ja puhaltaa liekkiin omat vahvuutensa.

Seminaaripuheenvuorot ja ryhmäluennot - puolesta tunnista koko päivään kestäviä viestintävalmennuksia, joiden osanottajamäärälle ei ole ylärajaa. Aiheena on vakuuttava ja vaikuttava esiintyminen, puheen pitämisen taito, tarinankerronta.


Kysy lisää: juhana.torkki@puhevalta.fi.

Referenssit pyydettäessä.

Yhteistyökumppani: Ellun kanat

Juhana Torkki - juhana.torkki@puhevalta.fi - Puh. 0400 511 828