Valta-kirjat

Puhevalta käyttöön! – Näin valmistelet elämäsi parhaan puheen

Juhanan uusin kirja Puhevalta käyttöön on käyttöohje jokaiselle vaikuttamaan pyrkivälle esiintyjälle. Haluaisitko, että seuraava puheesi olisi tähänastisen elämäsi paras? Tämä kirja kuiskuttaa korvaasi salaisuuden, jolla toiveesi toteutuu. Vaikuttava puhe syntyy oikeanlaisella valmistautumisella. Nyt paljastuu kaava, jonka avulla pystyt rakentamaan puheeseen vaikuttavan tunnevirityksen. Kohta puhut kuin mestari!


................................................................................................

Tarinan valta – kertomus luolamiehen paluusta

Tammikuussa 2014 ilmestyi Juhanan uusi kirja tarinoiden voimasta. Kirjassa kerrotaan, miksi ja miten Steve Jobs sai koko maailman hipelöitävien laitteiden pauloihin. Samoin analysoidaan, millä tekniikoilla Obama tarinoi itsestään vuonna 2008 koko maailman rakastaman kultapojan. Samalla kirja analysoi nyky-Suomen menoa – sitä miksi Juha Sipilä ja Timo Soini vetoavat kansaan ja miten fiksuimmatkin meistä rakentavat maailmankuvaansa luolamiehen logiikalla. Kirja on kirjoitettu jokaiselle, joka haluaa ymmärtää, miten mieliämme hallitaan tarinoilla.


................................................................................................


Puhevalta

Juhanan esikoisteos Puhevalta nousi heti ilmestyttyään 2006 suosituksi ja siteeratuksi puhetaito-oppaaksi.
Kirjasta sanottua:

"Tämä kirja kannattaa lukea, jos haluaa oppia pitämään puheita tai on muuten vain kiinnostunut suomalaisen puhetaidon rappeutumisesta... Koko kirja on kuin hyvä puhe - se pitää hereillä ja herättää ajatuksia. Suosittelen."
- Alexander Stubb blogissaan 14.5. 2006

"Olen käynyt läpi alan kirjallisuutta alkaen Aristoteleen Retoriikasta aina moderneimpaan vaikuttamiskirjallisuuteen. Torkin kirja Puhevalta on kirkkaasti omassa sarjassaan."
- Jari Sarasvuo 24.1.2006

"Jos verrataan Puhevaltaa viime vuosisatojen vastaaviin retoriikan teoksiin, kyse on selvästi eräänlaisesta läpimurtoteoksesta. Torkin kirjaa voidaan verrata sellaisiin vanhoihin klassikoihin kuin Wilsonin Arte of rhetorique tai Gottschedin Ausführliche redekunst."
- Jukka-Pekka Puro, puheviestinnän lehtori, Tieteessä tapahtuu 5/2006

Ks. myös HS:n arvostelu kirjasta
Juhana Torkki nousee uudeksi Ciceroksi (HS 6.12.2006)


................................................................................................


Neuvotteluvalta


V. 2008 ilmestyi Juhana Torkin ja Sami Miettisen kirjoittama Neuvotteluvalta. Siinä hahmotellaan mestarineuvottelijan kuva - se kuinka hänellä on oltava lihakset, aivot, sydän ja sielu.

Kirjasta saa vinkkejä vaikkapa asunnon ostoon tai autokauppaan.

“Kirja konkretisoi mainiosti mitä neuvottelu on: vaikuttamista, tulosten saavuttamista, oikeiden ratkaisujen löytämistä oikealla hetkellä - usein kovan paineen alla.” - Jaana Laitinen-Pesola, Tehyn puheenjohtaja

Juhana Torkki - juhana.torkki@puhevalta.fi - Puh. 0400 511 828